Kumaş Kaplama Yapıştırıcı, Kaymaz Halı Yapıştırıcı, Tufting Yapıştırıcı , Suni Çim Yapıştırıcı , Halı Kenarı Yapıştırıcı, Karo Halı Yapıştırıcı, Parça Halı Yapıştırıcı, Duvardan Duvara Yapıştırıcı, Mozaik File Yapıştırıcı,Selefon Yapıştırıcı

Etiket Yapıştırıcı, Kitap Ciltleme Yapıştırıcı, Zarf Yapıştırıcı, Kağıt Yapıştırıcı, Membran Pres Yapıştırıcı, Laminasyon Yapıştırıcı, Laminant Parke Yapıştırıcı, Ahşap Laminasyon Yapıştırıcı

Laminasyon Tutkalı


Tekstil fabrikalarında kullanılan ve kumaşların yapışmasını sağlayan bir ürün olan laminasyon tutkalı kimyasal maddelerden oluşur. Çok güçlü bir yapıya sahiptir. Bu yüzden tekstil fabrikalarında kumaşlar için tercih edilen bir üründür. Tutkalın çok talep edildiği için üretim alanı geniştir. Her seferinde de üretimi artmaktadır. Tutkal su geçirmez özelliği ile de en iyi ürünler arasında yer alır.

 

Laminasyon tutkalı sağlam ve yumuşak olan yapısı ile kumaşlara, süngerlere, keçe ve astarlara son derece kuvvetli yapıştırma sağlar. Elastik yapısı ile kumaşları korur. Bu tutkalın Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylı olması gerekir. Kimyasal yapısı vücuda zarar verebilir. Genel olarak üretilen yerlerde laminasyon tutkalı 3000 metreye kadar üretimi yapılabilir bir üründür. Bu tutkalın ısıya karşı korunma özelliği de onun seçilmesi için önemli bir rol oynar. Kolay biçimlenir ve problemsiz çalışır. Parlak bir malzeme ile kaplı filmden oluşur.

 

Lamine olması gereken maddeye tutkal direk olarak yapışır ve bir daha kolay kolay asla o parçadan ayrılmaz. PVC bir yapıya sahiptir asla paslanmadan kullanılır. Bu tutkal ile yapışan maddeler zarar görmeden kullanıma sunulur. Uzun ömürlü yapısı daha rahat kullanım alanları oluşturur. Yüksek hassasiyetli silindirleri ile ayarlanabilir döner başlık basıncı ile tutkal motor tahrikli makinelerle kullanılır. Çok fazla pahalı olmayan bu tutkal hem cebimizin hem ürünlerin dostudur. Avrupa’da da çok tercih edilen ürün Türklerin de vazgeçilmez kaliteli bir ürünü olmuştur.