Kumaş Kaplama Yapıştırıcı, Kaymaz Halı Yapıştırıcı, Tufting Yapıştırıcı , Suni Çim Yapıştırıcı , Halı Kenarı Yapıştırıcı, Karo Halı Yapıştırıcı, Parça Halı Yapıştırıcı, Duvardan Duvara Yapıştırıcı, Mozaik File Yapıştırıcı,Selefon Yapıştırıcı

Etiket Yapıştırıcı, Kitap Ciltleme Yapıştırıcı, Zarf Yapıştırıcı, Kağıt Yapıştırıcı, Membran Pres Yapıştırıcı, Laminasyon Yapıştırıcı, Laminant Parke Yapıştırıcı, Ahşap Laminasyon Yapıştırıcı

SBR Latex


Çok etkili ve iyi bir çözücü olan sbr latex doğada bulunan bazı bitkilerin salgıladığı sütlü bir bitki özüdür. Eğer hava ile karışırsa katılaşabilir. Bu madde ilk olarak köpük daha sonra da yatağa dönüşür. Sbr latex maddesi kullanılarak yapılan bir yatak hem doğal hem de sağlıklı olur. Özellikle uyku sıkıntısı çeken rahatsız, telleri çıkmış yatağa sahip olan insanlar sürekli bel, boyun ve sırt ağrısı çekerler. İşte bu ürün hem sizi ağrılarınızdan kurtarır hem de size rahat uyku imkânı sağlar.

 

Doğal lateks ağaçlara açılan yarıklardan çıkan sütlerden oluşur. Bunlar özel kaplarda toplanır. Daha sonra fabrikada köpük ve yatak haline getirilir. Yatak yapımında kullanılan malzeme olan sbr latex vücudumuzun şekli ile uyumlu, ortopedik ve rahattır. Teri emer ve vücudunuzun hava almasını sağlar. Anti-bakteriyel olarak üretilir. Sizlere hem sağlıklı hem de rahat bir uyku düzeni sağlar. Günün yorgunluğunu atmak için yattığınız kimi yatak sizleri daha çok strese sokar. Bu yüzden bu maddeyle yapılan yatakları seçmeniz sizin de rahata kavuşmanızı sağlayacaktır.

 

Tamamıyla doğal bir ürün olduğu için uyku problemlerinize de son veren ürün Avrupa’da çok fazla satılmaktadır. İnsanlar en çok uykuyu sever böyle doğal ve rahat bir maddeyle yapılmış yataklar varken neden rahatsız edici yataklarda yatasınız ki. Fiyat olarak da uygun üretilen yataklar cebinize de dost olur.