Kumaş Kaplama Yapıştırıcı, Kaymaz Halı Yapıştırıcı, Tufting Yapıştırıcı , Suni Çim Yapıştırıcı , Halı Kenarı Yapıştırıcı, Karo Halı Yapıştırıcı, Parça Halı Yapıştırıcı, Duvardan Duvara Yapıştırıcı, Mozaik File Yapıştırıcı,Selefon Yapıştırıcı

Etiket Yapıştırıcı, Kitap Ciltleme Yapıştırıcı, Zarf Yapıştırıcı, Kağıt Yapıştırıcı, Membran Pres Yapıştırıcı, Laminasyon Yapıştırıcı, Laminant Parke Yapıştırıcı, Ahşap Laminasyon Yapıştırıcı

Haberler & Etkinlikler

Ahşap Tutkalı

Suya dirençli ve ahşabı ahşaba yapıştırmakta çok etkili olan ahşap tutkalı, özellikle mobilyacılar, marangozlar,ahşap ustaları tarafından sıklıkla kullanılmakla beraber, aynı zamanda hobi amaçlı ahşap işleri yapanlar için de çok doğru bir tercihtir.

Devamı

Eva Bazlı Tutkal

Etilen Vinil Asetat olarak bilinen ve Eva olarak adlandırılan bu yapıştırıcılar, en sık kullanılan yapıştırıcı tipidir.Dolgu olarak imal edilen bu yapıştırıcılarda kalitenin yüksekliği, dolgu oranıyla önemli bir ilişki içindedir. Dolgu oranı ne kadar az ise ürünün kalitesi de o kadar yüksek demektir.

Devamı

Apretan

Dokuma ve örme kumaşlarda pamuklular olmak üzere bütün kumaşlara uygulanabilen apretan ilmek arası boşlukları doldurmayı sağlar. Bu yöntemle emdirme şeklinde kumaştaki boşluklar dolar. Emdirme yöntemi apretan maddesini aktarma kolaylığı sağlar. Bir tekstil maddesi olan apretan yumuşatma ve sert tutum işlevi olarak ikiye ayrılır. Kumaşları hem yumuşatmak için hem de sert tutmak için boşlukları doldurur.

Devamı

Sove Tutkalı

Bazen evimizin bahçesine taş döşetiriz. Ya da yenilemek için daha farklı şeyler yaparız. Bütün yapılan işçiliğin için ayrı ayrı malzemeler kullanılır. Her birinin özelliği ve kullanımı farklıdır. Kumlama sistemi ile yapılan söve tutkalı kokusuz, su bazlı ve orta elastiktir. Bu tutkala temiz su ilave edilerek kullanılmalıdır. İçinde pek çok madde olduğu için saf sudan başka bir şey ilave edilmesi gerekmez.

Devamı

Tekstil Binderi

Kimyasal bileşenlere sahip bir maddenin, kumaşa tutunmasını sağlayan tekstil binderi kumaşa yapışarak parçalarının etrafını sarmasına yarayan bir film tabakası haline dönüşür. Bu madde, pigmentleri liflere yapıştırma yönünden kuvvetli olmalıdır ki böylece kaliteli bir ürün ortaya çıkabilsin. Madde yumuşak ve elastik olduğu için akma, bulaşma, dağılma yapmaz.

Devamı

Laminasyon Tutkalı

Tekstil fabrikalarında kullanılan ve kumaşların yapışmasını sağlayan bir ürün olan laminasyon tutkalı kimyasal maddelerden oluşur. Çok güçlü bir yapıya sahiptir. Bu yüzden tekstil fabrikalarında kumaşlar için tercih edilen bir üründür. Tutkalın çok talep edildiği için üretim alanı geniştir. Her seferinde de üretimi artmaktadır. Tutkal su geçirmez özelliği ile de en iyi ürünler arasında yer alır.

Devamı

Membran Pres Tutkalı

Atölyelerde eşyaların ve tahtaların yapıştırılması için kullanılan yapıştırıcı maddem membran pres tutkalı beyaz püskürtücü bir maddedir. Bu tutkalı kullanırken uygulama yapılacak bölgeyi, tutkalın yapıştırılabilirliğini etkileyecek her türlü etmenden kurtarın. Kompresöre bağlı bir tutkal tabancası ile tutunma alanı kısıtlı olan bölümlerin yapıştırılma şekline de dikkat edilmesi gerekir.

Devamı

SBR Latex

Çok etkili ve iyi bir çözücü olan sbr latex doğada bulunan bazı bitkilerin salgıladığı sütlü bir bitki özüdür. Eğer hava ile karışırsa katılaşabilir. Bu madde ilk olarak köpük daha sonra da yatağa dönüşür. Sbr latex maddesi kullanılarak yapılan bir yatak hem doğal hem de sağlıklı olur.

Devamı

Selefon Tutkalı

Su bazlı bir yapıştırıcı olan selefon tutkalı bütün tekstil firmalarının en çok tutulan ürünleri arasındadır. Manüel ve otomatik tutkal şeklinde iki tip üretilir. Otomatik tutkalın rengi şeffaf ve viskoz sıvı şeklindedir.

Devamı