Kumaş Kaplama Yapıştırıcı, Kaymaz Halı Yapıştırıcı, Tufting Yapıştırıcı , Suni Çim Yapıştırıcı , Halı Kenarı Yapıştırıcı, Karo Halı Yapıştırıcı, Parça Halı Yapıştırıcı, Duvardan Duvara Yapıştırıcı, Mozaik File Yapıştırıcı,Selefon Yapıştırıcı

Etiket Yapıştırıcı, Kitap Ciltleme Yapıştırıcı, Zarf Yapıştırıcı, Kağıt Yapıştırıcı, Membran Pres Yapıştırıcı, Laminasyon Yapıştırıcı, Laminant Parke Yapıştırıcı, Ahşap Laminasyon Yapıştırıcı

Sove Tutkalı


Bazen evimizin bahçesine taş döşetiriz. Ya da yenilemek için daha farklı şeyler yaparız. Bütün yapılan işçiliğin için ayrı ayrı malzemeler kullanılır. Her birinin özelliği ve kullanımı farklıdır. Kumlama sistemi ile yapılan söve tutkalı kokusuz, su bazlı ve orta elastiktir. Bu tutkala temiz su ilave edilerek kullanılmalıdır. İçinde pek çok madde olduğu için saf sudan başka bir şey ilave edilmesi gerekmez.

 

Söve tutkalı kuruduktan sonra da suyu emmediği için koyulan kapta kalmaz. Bu tutkalın rengi yalnızca beyaz ve sarı olarak üretilir. Başka herhangi bir rengi yoktur. Söve tutkalı püskürtme şeklinde ya da fırça ile kolay kullanım sağlar. Bu tutkal eğer ıslaksa yani yaşsa üzerine bir kat daha uygulanabilir. Buda maddenin daha iyi tutmasını sağlar. Tutkal hiçbir şekilde dökme yapmaz. Kullanıldığı malzemeyi çatlatmaz. Bu durum size daha uzun ve sağlıklı yapılmış bir işçilik kazandırır.

 

Söve tutkalı kimyasal bir madde olduğu için çocuklarınızın ulaşamayacağı yerlere koyunuz. Özellikle cildinize temastan kaçınınız. Ellerinize eldiven takarak bu ürünü kullanırsanız daha sağlıklı işlemler yapmış olursunuz. Yanlış bir kullanımla eğer maddeyi yutarsanız hemen doktora başvurmanız gerekir. Siz de dış cephenize uygun binlerce renk seçebilirsiniz. Tutkal seçtiğiniz renkleri güvenle yapıştıracaktır. Hiçbir şekilde çatlama yapmadığı için sağlıklı bir şekilde kullanılması mümkündür. Elastik yapısı çatlamaları önler ve sizlere herhangi bir duvar kırılması gibi zararlar vermez.