Kumaş Kaplama Yapıştırıcı, Kaymaz Halı Yapıştırıcı, Tufting Yapıştırıcı , Suni Çim Yapıştırıcı , Halı Kenarı Yapıştırıcı, Karo Halı Yapıştırıcı, Parça Halı Yapıştırıcı, Duvardan Duvara Yapıştırıcı, Mozaik File Yapıştırıcı,Selefon Yapıştırıcı

Etiket Yapıştırıcı, Kitap Ciltleme Yapıştırıcı, Zarf Yapıştırıcı, Kağıt Yapıştırıcı, Membran Pres Yapıştırıcı, Laminasyon Yapıştırıcı, Laminant Parke Yapıştırıcı, Ahşap Laminasyon Yapıştırıcı

Tekstil Binderi


Kimyasal bileşenlere sahip bir maddenin, kumaşa tutunmasını sağlayan tekstil binderi kumaşa yapışarak parçalarının etrafını sarmasına yarayan bir film tabakası haline dönüşür. Bu madde, pigmentleri liflere yapıştırma yönünden kuvvetli olmalıdır ki böylece kaliteli bir ürün ortaya çıkabilsin. Madde yumuşak ve elastik olduğu için akma, bulaşma, dağılma yapmaz.

 

Tekstil binderi oluşan film tabakasından sonra yapışkan özellik göstermezse bu elinizdeki malzemenin kaliteli olduğunu gösterir. Eğer bu madde iyi bir depolama ile saklanırsa 12 ay boyunca bozulma yapmaz. Çapraz bağlayıcılık gerektirmez çünkü kendisi çapraz bağ oluşturan bir üründür. Tekstil binderi giysi ve kumaşlar için uygun ve kullanışlı bir üründür. Büyük terziler genellikle bu ürünü kullanırlar. Giysileri sert bir şekilde tutmaya yarayan ürün asla kıyafetlerin yırtılmasına izin vermez.

 

Kuvvetli bir tutucu olduğu için giysileriniz ne kadar esnerse esnesin onları iki parçaya bölmeden kullanmanızı sağlar. Pek çok malzeme için gerekli olan bu ürün kimyasal olduğu için çok fazla deri teması yapılmamalıdır. Özellikle mide ile temas edilirse acilen doktora başvurulması gerekir. Pigmentleri çok güçlüdür. Rengi de beyaz olduğu için sıvı hali süte katı hali ise yoğurda benzer. Bu yüzden onu gıda ürünlerinin yanından uzak bir yere koyunuz. Özellikle çocuklardan uzak tutunuz. Kimyasal maddeler zararlı olduğu için bu üründe direk size zarar verebilir. Temas halinde asla kendi yöntemlerinizi kullanmayın. Hemen bir doktora başvurun.